בקשת המלצה לפיזיוטרפיסט עבור ילד עם CFS

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

12/08/2006 | 23:09 | מאת: דליה

שלום לבן שלי יש CFS - תסמונת העייפות הכרונית הרופא המליץ על פעילות פיזית מותאמת ומודרגת מאוד יעזור לנו המלצות על פיזיוטרפיסטים שיכולים להתאים בתודה מראש

29/09/2006 | 23:27 | מאת: שימרית

שלום דליה, עבר כחודש וחצי מאז הפרסום, אז תחילה- האם את עדיין מחפשת פיזותרפיסט? אם כן, מה גילו של בנך והיכן אתם גרים?

05/10/2006 | 22:12 | מאת: דליה

לשמרית שלום הבן שלי הוא בן 9 אנחנו גרים במרכז (בגוש דן),עדיין לא מצאתי פיזיותרפיסת מתאים עבורו אשמח לקבל המלצות או לשמוע על מקום שדרכו אוכל לקבל מידע על פיזיותרפיסת מתאים בתודה מראש

08/11/2006 | 20:33 | מאת: לצ

הרופא לא צודק. צריך לנוחץ Take Vitamins AND Rest AND maybe have a very easy massage. Exercise AND finding a physiotherapist is useless.