חוליות בצואר

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

10/08/2006 | 14:21 | מאת: רינתוש

שלום רב אני הייתי במכון פיזיותרפיה בפ"ת בגלל סיבה של כאבי ראש ושחמות מהצאור כי יש לי שלוש חוליות מחוברות . אני מתעמלת בסטודיו c שנתיים ואמרו לי שאולי ההתעמלות הזאת לא מתאימה לי האם זה נכון?

31/08/2006 | 09:47 | מאת: זהבה

היי רינתוש , אני גם מתעמלת בסטודיו C כבר תקופה ארוכה . תתייעצי עם המדריכה שלך . המדריכה המקסימה שלי נתנה לי טיפים מצויינים לתרגילים שיעזרו לי להקלה בכאבי גב וצוואר . חוץ מזה שאני מצטרפת גם לשיעורי יוגה בסטודיו שבהם אני לומדת הרבה גם על הגוף שלי וגם על הנפש, לפעמים לחצים וכאבים נובעים מהפנים...