שחיקה בסחוס

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

18/07/2006 | 21:25 | מאת: אסתר

יש לי שחיקה בסחוס. למרות שעברתי ארטוסקופיה לפני חודשיים, עדיין אין הקלה בכאבים, ואפילו יותר גרוע. אני עושה אולטרה סאוונד ותרגילים לחיזוק הברך וללא הועיל. שאלותיי הן: האם זה נכון שהליכה של 20 דקות ביום מאיצה את השחיקה בסחוס, ומה עוד אתה יכול להציע לי שעוד לא עשיתי. בתודה מראש, אסתר

23/07/2006 | 10:17 | מאת: ירון

הליכה מתונה במישור איננה אמורה ליצר נזק ( תלוי ברמת השחיקה במפרק ) תוספי גלוקוזמין וכונדרויטין סולפאט ביחד עם מתיל סולפניל מתאן ופילדנדרון משמשים לשיפור תפקוד הברך ( כולל משחות המכילות חומרים אלה ) אקופונקטורה הוכחה כיעילה באוסתיאוארטריטיס של הברך .

23/07/2006 | 19:43 | מאת:

שלום אסתר הליכה של 20 דקות אינה מאיצה שחיקת סחוס