עקמת בגב

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

05/07/2006 | 15:48 | מאת: דודו

שלום אני בן 23 ויש לי עקמת בגב של 40 מעלות. אני מתאמן מזה שנה בחדר כושר אך יש לי בעיה... האורטופד שמטפל בי אמר לי שאסור לי להרים משקל(כדי לא להעמיס על הגב) אלא מותר לי רק למשוך(הכוונה לתרגילים של משיכת חבל עם משקל כלפי מטה) וכן זה מה שאני עושה. הבעיה בשרירי הכתפים כל תרגיל שנתנו לי לשרירים אלו כללו להרים משקל וכתוצאה מכך נוצר לחץ על הגב...שאלתי היא האם יש איזה תרגיל שיכול לפתח לי את שרירי הכתפים אך לא להעמיס לי על הגב??? תודה רבה מראש

11/07/2006 | 23:20 | מאת:

שלום דודו תרגול על מיטות פילאטיס (פילאטיס מכשירים) בהחלט יכול להוות פתרון, רצוי שהמדריך יהיה פיזיותרפיסט .