המלצה על פיזיוטרפיסט המתמחה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

29/06/2006 | 14:17 | מאת: רן

בבעיות שרירי לסת (הנובעות מנעילת שיניים והידוק שיניים בלילה). אזור ת"א.מרכז. תודה

01/07/2006 | 20:52 | מאת:

שלום רן בכל קופה יש פיזיותרפיסט המתמחה בתחום. פנה למוקד זימון תורים וציין שזאת בעיית פה ולסת לגבי פרטי ,אני לא מכיר אבל אשמח אם מישהו יציע את עצמו.

12/08/2006 | 01:23 | מאת: איכפתניקית

אמיר כהן שלום אנא אל תטעה את הפונים, אין בקופות מומחים בבעיות לסת. כדאי שתבדוק לפני שאתה ממליץ. תודה

11/04/2007 | 19:08 | מאת: "ערן ראובני" ערן ראובני

"ערן ראובני" ערן ראובני

05/07/2006 | 18:11 | מאת: רועי בחנוף

רן שלום אשמח לנסות ולעזור רועי בחנוף 0522386886

06/06/2007 | 11:51 | מאת: רמי

שלום, אני סובל כבר יותר משבוע מכאבים חזקים שמתרכזים בגב התחתון ושמקרינים לרגלים . התייעצתי עם שלושה מאסגיסטים שונים וכולם אמרו לי שהם לא מעוניינים לטפל בי רק לאחר שאלך להיבדק אצל רופא משפחה . רופה המשפחה לא בדק אותי כלל ונתן לי מנוחה של שלושה ימים בבית , כדורים בשם - ibufen 400 למשך שבוע במינון של 3 כדורים ליום. לומר את האמת, כלל לא עזרו לי - התייעצתי שוב עם מאסגיסט אחר והוא הציע לי שיגיע אליי ויטפל בי בכוסות רוח. כמובן שהסכמתי כי חשבתי שכן יביא תועלת ולו מעט לשיכוך הכאבים . היום אני יום אחרי הטיפול בכוסות רוח ובכוונתי לצאת לעבודה - לא יכולתי להרים את עצמי מהמיטה מאחר שחטפתי כאבים נוראים בחלק הימני של הגב התחתון, חזרתי מייד למיטה ונשארת שם. קיבלתי המלצה להתייעץ דחוף עם כל פיזיוטרפיסט מאחר ונאמר לי ע"י מאסגיסט נוסף כי רק הוא יוכל לטפל בי . אני גר באיזור פ"ת חדש באיזור ולא מכיר שום אחד כזה. אשמח אם תענה לי בעניין ואולי באמת אתה תוכל לטפל בי. אגב, יש לי צילום רנטגן בתאריך - 260/6/07 ע"ש מותני- גב תחתון. אשמח אם תענה לי למייל שציינתי. תודה מראש, רמי . נייד - 054-6279270