אלקטרותרפיה לאחר ניתוח גב

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

16/05/2006 | 15:29 | מאת: סלביה'

אני כ-4 חודשים לאחר ניתוח גב בחוליות L4-L5. סובלת מכאבי תופת לאחר הניתוח. בוצע MRI אחרי הניתוח והכל תקין. במרפאת כאב הומלץ על הזרקה תחת שיקוף. האם אלקטרותרפיה תעזור לי לעקור הכאב. הכאב בעיקר מוקרן לרגל שמאל, כאבי גב תחתון, ורדימות ברגל ימין. אודה על תשובה מהירה. סלביה'

21/05/2006 | 23:41 | מאת:

שלום סלביה אלקטרותרפיה כחלק מטיפול כולל עשויה להקל עלייך כיום ניתן לרכוש דרך כל הקופות מכשירים לשימוש ביתי בעלות נמוכה כמו כן ניתן להשאיל מיד שרה. התייעצי עם הרופא שלך או עם פיזיותרפיסט באיזה קופת חולים את?