עבודה מול המחשב

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

31/10/2004 | 14:46 | מאת: ציפי

שלום רב, בעקבות תאונת דרכים שעברתי ("צליפת שוט") נוצרו לי בעיות בצוואר. הצרה שגורמת לי לי לכאבים בצוואר שמוקנים לכתף. לאחרונה אני חשה בעקצוצים בכף יד שמאל ובצד השמאלי לאחר שימוש בעכבר. אודה לכם אם אקבל הסבר לגבי צורת הישיבה הנכונה מול המחשב: גובה שולחן העבודה. מרחק המחשב מעין המשתמש. מיקום העכבר בשולחן העבודה. הזווית שנוצרת בין היד לעכבר. איזה סוג עכבר מומלץ לשימוש? האם תומך עכבר יכול לעזור ? אודה לכם על תשובתכם ציפי

08/11/2004 | 00:17 | מאת:

שלום ציפי, צר לי לשמוע על התאונה שלך, הסימפטומים שאת מתארת אכן מתאימים לצליפת שוט, ויתכן שתסבלי מכאבים ותופעות של נימול בכל מקרה, הייתי מלמד אותך מתיחות למערכת העצבית על מנת להקל עלייך תתיעצי עם הפיזיותרפיסט שלך. לגבי העמדה הארגונומית אני מציע לחפש אתר אינטרנט מאויר המסביר בדיוק איך צריכים לשבת (ניתן לחפש במנוע חיפוש Ergonomic workstation), אתר מצויין זה www.spine-health.com תרגישי טוב, מרארק רובין BPT

12/03/2005 | 17:06 | מאת: צביקה כץ- יועץ ארגונומי ,פיזיותרפיס

ציפי שלום רב לגבי התחושות שאת מרגישה באצבעות וכף היד מקורם יכול להיות הן בצוואר והן בכף היד. ללא ספק ישיבה לא נכונה מול המחשב עלולה להחמיר תופעות אלו. תוכלי לקבל אינפורמציה לגבי ישיבה ובריאות מול מחשב ולפנות בשאלות ספציפיות באתר חברת ארגוטיים בכתובת : www.ergotime.co.il בהצלחה צביקה

01/11/2007 | 11:43 | מאת: שי

מסך מגע הינו פיתרון אשר חוסך שימוש בעכבר, מקל על פעולות למוגבלי תנועה ואנשים בשיקום ומצמצם את הבעיות הגורמות לדלקות בגידים ובשורש כף היד. כמו כן הוא מקל על תפעול המחשב. ניתן למצוא מסכי מגע במחירים אטרקטיביים באתרים הבאים: http://www.jbstore.co.il http://www.jb-sys.com