שלום אני צריכה עזרה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

01/05/2006 | 21:26 | מאת: אפרת

רופא אורטופד שלח אותי לבדיקת אולטרא סאונד בגלל בליטה בכף רגל ימין וזו התשובה : כף רגל ימין אספקט חיצוני באזור הממצא המישושי מודגם תהליך מעורב היפואקוגני - נוזלי בלתי אחיד אשר עוטף את ראש המטטרזוס ה5 קוטר התהליך 18 מ"מ עומק 9 מ"מ , גם ראש המטטרזוס עצמו בולט יותר מהרגיל תהליך ציסטי ניווני של המפרק? תהליך ציסטי של העור? הוא שלח אותי לפיזיוטרפיה האם זה הפתרון הנכון??

04/05/2006 | 22:50 | מאת:

שלום אפרת ממצאים אלו אינם מחייבים פיזיותרפיה, אני משער כי האורתופד שלח אותך בשל הבעיה אותה תיארת ובהתאם לבדיקה הפיזית שלך. המלצתי היא: קבעי תור לפיזיותרפיה שם תעברי איבחון מקיף שבסופו יגידו לך אם אנחנו יכולים לעזור או לא.