כאבים בעצמות האגן

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

30/04/2006 | 09:07 | מאת: מירב

שלום, אני חודש אחרי לידה, ועדיין עם כאבים בעצמות ובשרירים שבאזור המפשעות, והחלק הנמוך של הישבן. הכאב התחיל כחודש- חודשיים לפני הלידה. קשה לי ללכת ולשבת על כיסא ללא ריפוד מעל 5 דקות. אני מרגישה כאב בעצמות. אחרי שאני נחה או ישנה יש לי כאבים נוראיים בעצמות המפשעות והעצם הקדמית של האגן. אני כל לילה לוקחת כדור אקמול לפני השינה וזה לא תמיד עוזר. צילום של האגן נמצא תקין : "אין עדות לממצא גרמי פתולוגי, מרווחים של פרקי הירכיים שמורים". הופנתי לאורטופד. אני רוצה לציין שאין לי בעיה של בריחת שתן או צואה. יש מה לעשות בנדון בפיזיוטרפיה? נתקלתם בסוג כזה של כאב? רופא הנשים שלי בדק אותי, ואמר שזה לא מהתפרים. תודה מראש

06/05/2006 | 00:51 | מאת: healthkeep

שלום, יש פתרון אפשרי לבעיה שלך, אשמח לתת לך לנסות. [email protected]