ייעוץ

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

12/04/2006 | 18:56 | מאת: ליאור שניאור

שלום נורית, באופן אישי אני נוטה שלא להסכים עם דעת הרופא ודעתו של אמיר שיש להמנע מכל פעילות גופנית. עם זאת חשוב לדעת מהי חומרתה של הפגיעה בברך והאם זהו באמת "רק" מיניסקוס בכדי לדעת מה יכול לעזור לך... מנסיוני האישי - פלדנקרייז על אף היותו איטי ולכאורה "משעמם" אם תבצעי אותו עם המורה הנכון / הנכונה תוכלי לגלות שגם ללא ניתוח אפשר להמשיך ואף לחזור לפעילויות הקודמות שבהן עסקת. גם פילאטיס- ישנם תרגילים שתוכלי לבצע בלי שום בעיה... ממש אל תרוצי לניתוח כזה או אחר בברך, תנסי פלדנקרייז, אני לא סתם אומר לך.... ליאור שניאור פיזיותרפיסט ומורה לפילאטיס וג'יירוקינסיס

23/05/2006 | 18:32 | מאת: יונתן לוין

שלום. נפצעתי בברך לפני כשבועיים במהלך משחק כדורגל. בזמן נחיתה לא טובה מקפיצה נפגעתי בברך והברך ננעלה לי ככה שאני לא מסוגל לישר אותה עד הסוף. עברתי בדיקה אצל אורטופד והוא גילה שיש חשש לקרע במיניסקוס. עברתי אתמול בדיקט "ספקט" ואני יקבל תשובה רק שבוע הבא ומשם אני צריך לחזור לאורטופד. מה שאני מבקש לדעת אם יש למישהו מושג אם אפשר לשחרר את הברך מנעילה כי אני משתגע לצלוע כל הזמן. ומשהו נוסף זה שאני חייב לקבל חוות דעת רצינית בקשר לאורטוסקופיה אם כדאי או אם יש לי ברירה בכלל... אשמח לקבל תגובות.