לחזור לכושר אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

05/04/2006 | 02:18 | מאת: ש.ל

שלום ! עברתי ניתוח אורטוסקופיה ... וברצוני לחזור לכושר כמה זמן אחרי הניתוח אני יכול?! האם זה יכול להקשות עלי לסיים מסלול בצבא?1 ואם יש לך מושג אם זה מוריד פרופיל?<!? תודה מראש!

08/04/2006 | 21:25 | מאת:

שלום מה בוצע בארתרוסקופיה ?איפה אתה משרת? בדרך כלל ניתוחים אלו הם מינימליים וההתאוששות מהם עד לחזרה למצב שלפני הניתוח אינה אורכת יותר ממספר שבועות. לגבי שיפור מהמצב לפני הניתוח והפרופיל הרפואי, זה תלוי בהצלחת הניתוח.

08/04/2006 | 23:10 | מאת: ש.ל

היה לי פליקה בברך היו צריכים לקרוט אותו ... אז זה ישפיע אני לפני גיוס... ובסוף החודש יש גיבוש זה ישפיע והאם אני יכול ללכת לגיבוש בלהתחשב בזה שהניתוח היה לפני שובע..?!?!