לימודים תואר ראשון

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

15/02/2006 | 10:16 | מאת: לירון

שלום, אשמח אם תוכל לייעץ לי: אני מעוניינת להתחיל ללמוד פיזיותרפיה השנה אך יש לי חשש שהמשכורות נמוכות, לפחות במקומות כמוח בתי חולים ומקומות ציבוריים נוספים. עד כמה נפוצה עבודה פרטית בתחום ולאן אפשר להתפתח מבחינה אישית ותעסוקתית וחשוב מכך - מבחינת המשכורת. תודה מראש על תשובתך למרות שזו איננה שאלה מקצועית רפואית גרידא.

15/02/2006 | 23:07 | מאת: בת-חן

שלום לירון, אני סטודנטית לפיזיותרפיה, שנה שנייה, רציתי להמליץ לך בחום על המקצוע. המקצוע מלא בסיפוק על הנתינה, החבר'ה בלימודים בכל מקום ממש על רמה, אנשים שרוצים לעזור.. הלימודים מ-מ-ש מעניינים- המון אנטומיה, פיזיולוגיה, תנועתיות וכו' לפני שאת נרשמת מומלץ בחום ליצור קשר עם אחד מהמכונים/בתי החולים/מרכזי שיקום הפזורים בכל מקום בארץ, חשוב שתראי טיפולים ומצבים של חולים. הרבה אנשים יכולים להתלהב מהרעיון של לטפל ולעזור לאנשים, אבל יכול להיות להם ממש ממש קשה להתמודד עם מצבים קיצוניים ולא פשוטים כדוגמת כוויות קשות, נכויות, קטיעות.. פשוט צריך שיהיה לך מושג לקראת מה את הולכת בנוגע לשכר.. זה נכון שבתקופה הראשונה שלאחר הלימודים השכר ממש זעום, אבל מתחילים להתמקצע.. המון פיזיותרפיסטיים עובדים במקביל בכמה מקומות, משלבים בין פרטיים למוסדות ממשלתיים ועם הזמן אף יכולים לפתוח קליניקות פרטיות. כמעט כמו בכל דבר בחיים - מי שטוב, מצליח! תלוי מהן שאיפותייך. יש אופציות להרוויח כסף ממש טוב, בתנאי שתגדילי ראש בעתיד ושתהיי טובה בתחום. התחום רק הולך ומתפתח עם השנים. המון המון הצלחה בהמשך הדרך, מקווה שתעשי את ההחלטה שתספק אותך, בת-חן אם יש לך שאלות שאני אוכל לעזור בהן (אפילו שאני עדיין לא פיזיותרפיסטית) אשמח

19/02/2006 | 00:09 | מאת:

בת חן, תשובה למופת, את מוזמנת להתמחות אצלי בפורום! מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה