בעיות עם האמסטרינג

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

22/01/2006 | 13:02 | מאת: ליטל

שלום, יש לי שאלה! כבר המון זמן אולי שנים שאני מושכת את הכאבים האלו. עד שסוף סוף לפני כמה חודשים טיפלתי בזה עשיתי גלים אלקטרומגנטיים בערך 8 טיפולים, כל עוד הייתי הטיפול מאוד עזר לי ולא הרגשתי כאב. איך שהפסקתי את הטיפול הכאבים חזרו.. ואני אפילו יש ימים שקשה לי ללכת. קשה לי לעשות יוגה למשל שאני עושה או אירובי... מה עוד אני יכולה לעשות, יש איזו שהיא הצעה... כבר נראה די מיואשת ששום דבר לא עוזר. תודה רבה!

09/02/2006 | 11:16 | מאת: ירון

קרוב לודאי שקיימת אצלך אסימטריה בשרירי האגן ו/או לחץ בחוליות עמוד שדרה מותני . תסמינים אלו מגיבים היטב לדיקור סיני אך בד"כ לא להתעמלות או יוגה