הידרוטרפיה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

01/01/2006 | 12:28 | מאת: הלן

אמא שלי סובלת מ-2 בקעים בחוט השידרה. רופא המליץ על הניתוח. אני חושבת שהיא עוד צריכה לנסות הידרוטרפיה,אולי היא תקל על הכאבים הנוראים שלה. איך אפשר להגיעה לטיפול כזה דרך קופ"ח? היא שאלה את רופאה המשפחה שלה, היא אמרה שלא שמעה על הטיפול הזה במסגרת קופ"ח ולא נתנה לה הפנייה. מה לעשות? תודה רבה

06/01/2006 | 00:10 | מאת:

שלום הלן הידרותרפיה קיימת למיטב ידיעתי דרך כל קופות החולים ,אך דורשת בדרך כלל אישור מיוחד, ניתן לפנות לפיזיותרפיסט המחוזי שלכם כדי לברר (באיזה קופה אימך). יחד עם זאת ,האם היא ניסתה פיזיותרפיה? האם הלכתם להתייעץ עם אורתופד נוסף? אמיר