פעילות גופנית שבועית

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

20/11/2005 | 17:44 | מאת: אמא

נערי בן 15, לומד ולומד ולומד.... קורא וקורא וקורא.... ואני לא מגזימה, כי הוא פשוט אוהב ידע! בכל זאת אני רוצה שקצת "יזיז את עצמו", והוא מוכן לפעילות גופנית, אחת לשבוע. משהו קבוצתי לא יתאים לו, כי הוא מתחת לרמת בני גילו בתחום הפיסי. מה אתה ממליץ?

22/11/2005 | 22:46 | מאת:

זה מאד אישי קודם כל תשאלי מה הוא אוהב ומתוך זה נבחר

23/11/2005 | 16:35 | מאת: אמא

תודה לך. מה הוא אוהב? לקרוא וללמוד!!! עד לא מזמן הוא הלך עם בעלי אחת לשבוע לבריכה, קצת שחו, קצת שיחקו, והיה נחמד. כעת זה לא כל כך רלוונטי, כי הבריכה נסגרה. לפעמים אני מבקשת שיצא איתי להליכה, וזה עובד לא רע, משום שאנחנו משוחחים בדרך, שנינו נהנים. מעבר לזה אין לנו רעיונות. מה תציע לנו? בתודה, כי נראה לי שזה מאוד נחוץ בגיל הזה, דוקא למי שאינו מאוהב בכך....