טיפול באולטרא סאונד וסחרחורת

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

14/11/2005 | 11:27 | מאת: חיה

שלום, אני בת 52. סובלת קרוב לשנה מכאבי צוואר בצד שמאל עם הקרנות ליד. בצילום שתי חוליות מחוברות, שחיקה, במיפוי עצמות מוקד ארטרותי בחוליה. פיזיוטרפיה רגילה לא עזרה, התחלתי טיפול באולטרא סאונד וחימום, ובלילה אחרי טיפול הופיעה סחרחורת ובחילה בזמן תנועה של הראש, בבוקר זה עבר. תופעות דומות היו לי לפני כמה שנים במשך תקופות, אמרו, זה וירלי, בדיקות ספציפיות לא עשיתי, זה עבר בהדרגה. האים טיפול באולטרא סאונד וחימום יכול לגרום לסחרחורת, האים אפשר להמשיך בטיפול מחר?

15/11/2005 | 21:55 | מאת:

חיה שלום מהתאור שלך קשה לראות קשר בין הסימפטומים מהם את סובלת לטיפול. בהחלט הייתי משתף את המטפל שלך בהרגשתך ושהוא יחליט לגבי המשך הטיפול.