כאב במרפק

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

03/11/2005 | 14:39 | מאת: בישרךן

מזה כ-3 חודשים אני סובל מכאב במרפק רק בשעת מאמץ בחלק הפנימי של היד יש לציין שבמנוחה אין כאב בכלל רק כאשר אני מפעיל מאמץ גדול כמו הרמה של חפץ כבד כשאני מושך אותו אלי כלומר השריר או הגיד שצמוד לגוף בדיוק במרפק מה צריך לעשות האם מנוחה או שזו דלקת אשמח לקבל תשובה

03/11/2005 | 22:53 | מאת: ליאור שניאור

מדוע הנך ממשיך לסבול מזה כ-3 חודשים? כל שעה שעוברת הנה זמן שפועל לרעתך בלבד! גש להיבדק ע"י פיזיותרפיסט או כל אדם מקצועי אחר בכדי לאבחן את בעייתך בהקדם האפשרי ולטפל בה כראוי... בברכה ליאור שניאור פיזיותרפיסט