כאבים אחרי שבר

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

22/10/2005 | 16:30 | מאת: מור

שלום אני בת 15 לפני כשנתיים שברתי את הרגל מנפילה מאופניים שברתי את העצם בכף הרגל . הייתי בטיפול פזיוטרפי הייתי בטיפול 21 פעמים וזה לא עזר לי הטיפול היה גלים קצרים (חשמל) ואימון הרגל על ידי תרגילים . עדיין יש לי כאבים חזקים במיוחד בחורף. שאלתי היא מה אני יכולה לעשות והאם יש לזה טיפול יעיל ? תודה מראש

23/10/2005 | 22:10 | מאת:

שלום מור כאבים בעיקר בחילופי עונות הם סיבוך אפשרי של שברים . יחד עם זאת, כיוון שאת מתלוננת על כאבים חזקים אני ממליץ לך לפנות שוב לאורתופד.