רישיון של משרד הבריאות

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

11/10/2005 | 18:45 | מאת: אבישג

סיימתי הרגע ללמוד והתחלתי להתעניין באפשרויות עבודה. הבנתי שיצא חוק חדש בנוגע למקצועות פארא רפואיים, לפיו אין אפשרות לעבוד ללא רישיון של משרד הבריאות. מאחר ורק סיימתי, התהליך בוודאי יארך מספר חודשים. מה ידוע לך על הנושא? בתודה מראש אבישג

11/10/2005 | 23:20 | מאת:

שלום אבישג מקום טוב להתחיל לברר הוא אתר משרד הבריאות מצורף לינק http://www.health.gov.il/pages/default.asp?PageId=2285&parentId=2261&catId=306&maincat=4

12/10/2005 | 00:42 | מאת: נירית

אין חוק חדש. ע"פ החוק הקיים אין הסדר של תעודת הכרה. מה שהיה עד היום היה נוהל של משרד הפנים. בג"צ הורה להפסיק נוהל זה. חוק שמסדיר את כל העניין עבר קריאה ראשונה והוא עכשיו בוועדה. כשהכנסת תחזור מהפגרה ימשיכו את הדיונים בו. ע"פ החוק החדש יהיה רישוי מסודר ע"י משרד הבריאות. בנתיים הדבר יוצר בעיות אבל אני בטוחה שאם תפנה למקום עבודה והתעודות שלך יהיו ממקום מוכר - לא תהיה לך בעיה. אמיר - מזל טוב על הפורום. עדכנתי את תוכן הקורס ואתה בפנים. אבל אעם יש לך עזרה מאנשים כמו ליאור אז אני בטוחה שאתה מסודר.