ברכותיי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

07/10/2005 | 21:08 | מאת: ליאור שניאור

אמיר שלום, ברכותיי לרגל קבלת התפקיד של מנהל פורום זה, מהיכרותי הקצרה עמך בקורס הפילאטיס שעשינו יחדיו בטוחני שהפונים לאתר זה הנם בידיים טובות ומקצועיות. עלה והצלח, שנה טובה ומתוקה ליאור שניאור פיזיותרפיסט

08/10/2005 | 01:44 | מאת:

שלום ושנה טובה :) חשבתי שזה אתה, אני שמח לראות את כל התשובות שכתבת בפורום. תמשיך לכתוב ותערב את כל מי שאתה יכול (חשוב שזה יהיה פורום של דעות רבות). זה חשוב למקצוע ולמטופלים. בהוקרה על העשייה. אמיר כהן...