הקרנה לרגל שמאל וקשיים ביציבה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

13/09/2005 | 22:28 | מאת: עידן

לפני כחודש הגעתי למכון כושר אחרי מנוחה ועבדתי במשך כשבועים בעומס כבד מאוד לאחר כשבוע התחלתי לעשות כפיפפות בטן ותוך כדי שאני עושה כפיפות בטן אני מרגיש את הגב התחתון שלי כואב, לאחר שתי דקות אני מרגיש תחושת קרינה כזו, מאין דיקדוק וקרינה בעצם הזנב, נחתי קצת וישבתי במחשב המון, תוך כדי שאני יושב במחשב אני מרגיש את עצם הזנב בולטת לי, אני מרגיש אותה יוצאת לי מהמקום, הרי היא יצאה אלא רקק תחושה יום לאחר מכן רגל שמאל שלי הולכת עקום, כלומר היא בורחת לי כל פעם, כשאני הולך היא מסתובבת לי לצד, וזה נמשך כשבוע שלם, היא כל פעם סוטה לי לצד ואני מרגיש לחצים בגב התחתון, האם זה קשור לעצב בגב, האם ניתן לשקם עצב או שמה אני צריך לנוח יותר, חשוב לי לציין כאשר אני הולך אני מרגיש שהאגן שלי זז לצד, זה נשמע אולי מטומטם אבל אני מרגיש את האגן שלי לא יציב ונע כל פעם לשני הצדדים, האם יש לזה טיפול שמעתי שחשמל זה עוזר אודה לך מאוד

23/09/2005 | 18:00 | מאת: ליאור

שלום! סיפור המקרה שלך מצריך בדיקה מקיפה וממצה ע"י פיזיותרפיסט כדי לשלול מספר מקורות כאב כמו ירך, עמוד שדרה תחתון ואזור האגן. לשאלתך השנייה לגבי חשמל- חשמל הוא כלי טיפולי להקלה על כאבים או לצורך עירור מוטורי של סיבי שריר ועוד, אך אינו מעניק פיתרון ממצה ומקיף לבעייה כדוגמת בעייתך. ליאור שניאור פיזיותרפיסט