paraparesis

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

18/08/2005 | 22:49 | מאת: כרמלה

שלום, אני סובלת ממחלת paraparesis אשר נגרמה לי כתוצאה מלחץ של חוליות C12 על מערכת העצבים. נאמר לי כי יש תרגילי פיסיותרפיה אשר יכולים לפתור לי את הבעיה. האם תוכלו להפנות אותי למאמר או לאיזהשהו מקור שבו אוכל לראות איזה תרגילים יוכלו לעזור לי? בתודה מראש.

22/08/2005 | 08:20 | מאת: אלכס

שלום במסגרת משחק כדורסל קיבלתי מכה בשריר הרגל וזה כחודש וחצי אני קשה ללכת גם אחרי טיפול פיזיוטרפיה האם יש תרגילים מיוחדים או רופא מומחה בנושא שרירים