כאב גב תחתון עם הקרנת כאב לרגל

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

26/07/2005 | 12:37 | מאת: חנה

אני בת 60 , בשנה האחרונה התחלתי לסבול כאבים בגב התחתון עם הקרנת כאב לרגל , נשלחתי ע"י הרופא לעשות רנטגן התוצאה היא נזק דיסק L3,4 , שאלתי? האם מכשיר הבקלייף יכול לעזור לי ? תודה מראש,...

07/10/2005 | 00:44 | מאת:

שלום רב מכשיר הבקלייף מתאים לחלק מהבעיות בגב התחתון. כמו כן זהו מכשיר פאסיבי והייתי ממליץ על גישה יותר כוללנית הכוללת גם תרגילי חיזוק. אם יש לך דרך לנסות את המכשיר קודם לרכישתו ,מה טוב. בשל מחירו לא הייתי ממליץ לרוכשו ללא התנסות.