עקמת בגב

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

14/06/2005 | 21:58 | מאת: דודו

שלום רב אני בן 22 ויש לי עקמת בצורת S בגב בזוית של 40 מעלות. לא ממזמו התחלתי להתאמן בחדר כושר.האורטופד שלי אמר שאסור לי לעשות תרגילים שמעמיסים על הגב אלה רק תרגילי משיכה.דבר זה גורם לי לבעיה לעבוד על שרירי הכתף כי כמעט כל תרגיל שניסיתי הכאיב לי בגב.האם תוכל להמליץ לי על תרגילים שלא יעמיסו על הגב ויעבדו על הכתפיים?

21/06/2005 | 00:26 | מאת: מארק

שלום רב, מבלי לבדוק אותך אינני יכול להמליץ לך על תרגיל מסויים בייחוד לא כנגד הוראת אורטופד. אל תתיאש, תיגש לייעוץ. מארק רובין BPT