פילאטיס ובירכיים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

30/05/2005 | 13:34 | מאת: ת'

שלום, אני סטודנטית בת 25, מזה כחודשיים אני מתעמלת בשיטת פילאטיס (ריצפה). לאחורנה שמתי לב, כי בעוד הגמישות של י ברגל שמאל השתפרה פלאים, לא כך הדבר ברגל ימין. בתרגילים רבים בהם הרגלים ישרות (נניח בעת שכיבה על הגב, רגלים ישרות נופות באוויר, וצריך לקרבן לראש), אני חשה כאב מאחרי ברך ימין, בצד החיצוני של "מאחרי הברך". ברצוני לשאול האם זה טבעי ובאמצעות המשך האימון זה יעלם? או האם יכול להיות כאן חשש לגיד של הברך ? תודה רבה תהל

21/06/2005 | 00:10 | מאת: מארק

שלום רב, אנו לא סימטריים ככלל, לפי מה שאת מתארת אין סיבה שלא תגיעי לתוצאות שוות ב-2 הרגליים במשך הזמן. מארק רובין BPT