מחפשים עבודה בפיזיותרפיה וסיעוד ? בואו לנגב

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

28/04/2005 | 10:38 | מאת: מירי ארביב

שלום רב, תנועת אור עוסקת באכלוס הנגב והגליל. כדי לקדם את ההתיישבות, מסייעת תנועת אור גם התחום התעסוקה. בימים אלו אנו מחפשים אנשי מקצוע בתחומים השונים ובעיקר בתחום הפיזיותרפיה והסיעוד. נשמח לתת לכם את המידע בטלפון 08-6299006 ו/או בכתובת האתר www.or-jobs.org.il בהצלחה !!!

04/09/2008 | 16:27 | מאת: כיאל מוחמד

שלום רב שמי כיאל מוחמד אני סיימתי תואר ראשון בפיזותראפיה ואני מחפש עבודה בתחום הזה. אשמח אם אני א%E

04/09/2008 | 16:32 | מאת: כיאל מוחמד

שלום רב.. שמי כיאל מוחמד תושב צפון.. אני סיימתי תואר ראשון בפיזותראפיה. אני מחפש מקום עבודה בתחום זה. אשמח אם אעבוד איתכם.. תודה רבה