פציעות בספורט 2

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

15/04/2005 | 17:10 | מאת: עודד

שלום לך. קודם, תודה לך על התשובה שלך לגבי השאלות ששאלתי אותך. באמת שיפרת לי את המצב רוח. האם תוכל לתת לי את פרטי הפיזיותרפיסט המומחה לספורט, שאמרת שמתמחה בפציעות, בשם עופר? האם לאחר סיום טיפול הפזיותרפיה אוכל לשוב להאבקות? וסליחה אולי על שאלה שמעידה על בורות אבל מה זה בדיוק אגד דביק, TAPING שציינת? ולאיזה מטרה זה מיועד? שאלה נוספת- האם עצם זה ששברתי את הרגל אומר שאסבול מכאבים בעת חילופי עונות? והאם יש דרך מסויימת לחזק עצמות (ע"י כושר/תזונה??) על מנת למנוע פציעות עתידיות? עודד

20/04/2005 | 23:12 | מאת: מארק

לפיזיותרפיסט ספורט, קוראים עופר בן-צבי יש לו מרפאה בראש העין בשם "ספוטרפיה". אבקש את מספר הטלפון שלו ואמסור לך.