שבר ברגל- המשך/סיום טיפול

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

16/03/2005 | 17:28 | מאת: עודד

שלום! לפני כמה חודשים שברתי את כף רגלי השמאלית. היה לי גבס למשך 3 חודשים והורידו אותו, בשעה טובה, ביום ראשון. בהפנייה שהרופא כתב לפיזיותרפיה היה רשום: "שבר בבסיס מסרק 2 עם סובליקסציה של מסרק 1. כעת נראה איחוי של השבר". 1) בגלל שאני חייל התור שלי לפיזיותרפיה הוא עוד כשבועיים. האם זה יכול להזיק לרגלי ומה ניתן לעשות עכשיו כדי לסייע לרגלי להחלים לחלוטין? עדיין יש כאב חלש ואני הולך צולע.2) אני עוסק בהאבקות. האם יש נעל מיוחדת שניתן לחבוש שתגן על רגלי? האם אתה גבס עם רוכסן יכול לסייע לי בנוסף לריפודיות מיוחדות? ובכלליות- מתי רצוי לחזור לאהבקות (אם בכלל) וגם לחדר כושר? תודה, עודד

27/03/2005 | 22:22 | מאת: mark

עלייך לפעול רק על פי הוראות הרופא ולאחר מכן הפיזיותרפיסט, אין בסיבה שלא תחזור לפעילות מלאה בעתיד.

27/03/2005 | 22:22 | מאת: mark

עלייך לפעול רק על פי הוראות הרופא ולאחר מכן הפיזיותרפיסט, אין בסיבה שלא תחזור לפעילות מלאה בעתיד.