ורטיגו-אוזן פנימית,ופיזיוטרפיה !

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

03/03/2005 | 22:24 | מאת: יקיר

א.נ. שלום-רב ותודה מראש על תגובתך ! מיום 5.2.05 אני סובל מוורטיגו בגלל פגיעה באוזן פנימית קיבלתי טיפול תרופתי,אך- זה רק שיפר את המצב במעט,עדיין אני מסוחרר משמעותית,האם קימת סוג של -פיזיוטרפיה לתופעות מסוג-זה ? אשמח ואקדים לכם תודה מראש לתגובתכם בהתאם ! בכבוד-רב, ובתודה יקיר

04/03/2005 | 10:57 | מאת:

יקיר שלום שוב, איזה פגיעה באוזן הפנימית? כמו שציינתי קודם פיזיותרפיה יכולה לעזור עם סחרחורת רק במקרים של BPPV, תברר עם רופא האף אוזן גרון שלך אם זה מה שיש לך, במידה וכן גש לפיזיותרפיסט.