כיול מכשיר למדידת לחץ דם

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

11/10/2005 | 17:07 | מאת: אריה

שלום רב. האם ישנו מישהו או משהו המאפשר בדיקה חד משמעית של מכשירי ל"ד ביתיים ? מעין מערכת ייחוס שכזו אשר תקבע האם הוא מזייף , ואם כן , בכמה , והאם ישנו גורם המתקן את המכשירים הללו. אשמח לקבל מידע על כך. תודה וגמר חתימה טובה.

לאריה שלום רב שאלתך מצויינת ואני שמח לעדכן אותך שיש סימולטור שנותן ערכי לחץ דם ידועים מראש נניח 110 על 50 או 150 על 80 ועוד ועוד.. ובעזרתו אפשר למדוד דיוק של כל מד לחץ דם אלקטרוני. עלות של סימולטור כזה מעל 2000 דולר..ישנם חברות למכשור רפואי ובתי חולים שמחזיקים אצלהם מכשיר כזה ונעזרים בו בדיוק למטרה הזו-בדיקת דיוק מדי לחץ הדם. אם תרצה פרטים נוספים--פנה אלי לאימייל: [email protected]

29/01/2017 | 16:30 | מאת: כיול מד לחץ דם

האם יש מעבדה שמכיילת מד לחץ דם, כך שאוכל לדעת את שגיאת המדידה

23/08/2018 | 15:06 | מאת: קוסטה

מ.ב.א הזורע מעבדה מוסמכת לכיול מדי לחץ דם

מנהל פורום מכשור רפואי