ברכות

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

28/09/2004 | 10:57 | מאת: אבי שלו

לזיו צח ולפורום דוקטורס המארח ברכות. כמי שזכה להכיר את התיחסותך בפורום אחר אני מרשה לעצמי לציין את התרשמותי מגישתך, מקצויותך ונועם התיחסותך. איחולים להצלחתך בהם אני משוכנע. בידידות - אבי

28/09/2004 | 15:32 | מאת: לילית

ישר כח זיו כל הכבוד על ההתמדה שלך בפורום הנוכחי ובפורומים אחרים , הנני מודעת לעבודה הרבה שמוטלת עליך בתור מנהל הנדסה רפואית ב"אסותא" וגם כיו"ר פורום ה.ב.ר.ק, ולעובדה שהינך מנסה להביא לתודעת הצוות הרפואי את חשיבות מהנדסי והנדסאי מיכשור רפואי. ישר כח,עלה והצלח. לילית

מנהל פורום מכשור רפואי