חיישן למיעת דקירות מיותרות בעירוי דם

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

17/03/2005 | 07:17 | מאת: מהעתונות

"חיישן שפותח בישראל יזהה את הוריד ברגע שתגיע אליו המחט של הרופא-וישמיע ציפוצוף" "פעמים רבות אני יודע היכן אמור להיות הוריד,אבל אני לא מאתר אתו בדיוק"-מתאר ד"ר יעקוב כץ,מנהל מחלקת הרדמה במרכז הרפואי "שנידר" לרפואת ילדים בפתח תיקווה. "החישן שפותח עלידי חברת "ווסקולר"הישראלית משווק בשלב זה רק בחו"ל.

07/12/2005 | 22:30 | מאת: שחר

שלום שמי שחר אני עורך מחקר על מחט עירוי המאתרת בעצמה את הוריד בהמצאת חברת ווסקולר ע"י ד"ר יעקב כץ. את העבודה אני צריך להגיש ביום א' 11.12.05 הנני לומד בבית ספר טכנולוגי מדעי בר אילן אמי'ת גוש דן, חשוב לי שעבודה זו תוגש ברמה גבוהה עם הרבה חומר ועוד פרטים נוספים אשמח אם תשלחו לי חומר על המחט בדחיפות.

מנהל פורום מכשור רפואי