חלום שמתגשם-נאמני בטיחות במכשור רפואי.

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

בימים אלו ביחד עם צוות חשיבה של המוסד לבטיחות וגיהות,אנו מסיימים להכין תכנית לקורס שיתקיים לאורך שנים ויקיף את כל העוסקים בהנדסה רפואית(תיקון מכשור רפואי) בבתי חולים והחברות(יבואניות המכשור)-500 אנשים. הקורס יתקיים במחזורים של 25 משתתפים שלושה ימים פעם בשבוע במרכז ההדרכה הארצי בבית החולים תל השומר. התכנית מיועדת ספציפית לנו העוסקים בהנדסה רפואית,ונקבל ספרות מיקצועית ותעודת נאמן בטיחות בעבודה(תפעול ותחזוקת) מכשור רפואי. בעתיד הקרוב נתחיל להפיץ את טפסי הרישום ותכנית הקורס.ובכנס שלנו שיתקיים ב-12/4/05 אעדכן בפרטים נוספים. שלכם-זיו צח-יו"ר הארגון הישראלי להנדסה רפואית ישומית.

03/03/2005 | 08:28 | מאת: Malshi Jalal

לזיו שלום אנו מודים לך על המאמץ והזמן שאתה משקיע . כל הכבוד

03/03/2005 | 12:43 | מאת: זיו צח

שמח לראות שמשהו מבין 500 חברי הארגון להנדסה רפואית ישומית,כותב דברים כאלו ומעריך את תרומתי למדינת ישראל לדעתי חבל שבאופיינו אנו הישראלים לא יודעים להשתמש במילים: "תודה","בבקשה","האם אפשר לעשות כך","האם תועיל בטובך" ולא מסוגלים לפרגן איש לחברו-בכך אנו כמדינה רק מטפחים את הבינוניות במקום לטפח מצויינות-לצערי יש מעט מאוד אנשים טובים שמשתדלים לתרום לקהילה והבתנדבות ,ובמידה ואיש לא מראה להם הערכה על פועלם הם פשוט נישחקים ולבסוף מפסיקים. לגלל כל הכבוד על דברייך-נראה עם חברים אחרים יכתבו כאן כמוך. חומר למחשבה לציניים בינכם.!!!

מנהל פורום מכשור רפואי