רכישת בלון חמצן רפואי

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

10/01/2005 | 18:54 | מאת: י.ש.

האם מישהו יודע איפה ואיך אני יכול לרכוש בלון חמצן רפואי הביתה? אני הייתי רוצה לעשות בבית איהלציות עם חמצן לבן שלי (בן 2) כאשר הוא נכנס להתקפי אסטמה. עדיף מיקום באיזור הצפון, אבל כל מידע יתקבל בברכה.

10/01/2005 | 21:04 | מאת: עודד

ניתן להשיג בגורדון גז נמצאים בתל אביב או בקלינטיקה נמצאים בפתח תקווה או במרכז החמצן בהרצליה תבדקי בדפי זהב את מספרי הטלפון

10/01/2005 | 21:13 | מאת: זיו

באזור הצפון יש כמה חברות שתוכלו לרכוש מהם עינת מדיקל קלינטיקה גיל מדיקל כנס לאתר www.isramed.info משמאל באנגלית תראי medical camp משם כמו מילון תגיעי לטלפונים של החברות האלו וגם לנוספות

מנהל פורום מכשור רפואי