סטאז ברפואה גרעינית או בהרדמה

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

24/11/2015 | 19:41 | מאת: לינה

שלום רב אני לומדת הנדסאי מכשור רפואי שנה שלישית ואני כרגע עושה סטאז ראשון ולסטאז השני יש לי שני התלבטויות, או רפואה גרעינית או הרדמה בחדרי ניתוח? היכן לפי ניסיונך ישנו ביקוש לטכנאים יותר לאחר הסטאז? איפה דרושים יותר טכנולוגים ברפואה גרעינית בדרך כלל או בהרדמות? אחכה לתשובה ולעצה תודה מראש

שלום לך שני ההתמחויות האלו הרדמה ורפואה גרעינית-הם התמחויות רציניות וחשובות..אני ממליץ לך אכן להתנסות בשתיהן. לפני 6 שנים היה יותר ביקוש לטכנאי הרדמה..אני לא מעודכן מה קורה כיום.. זיו צח

מנהל פורום מכשור רפואי