מגמת הנדסה ביו רפואית

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

24/09/2015 | 11:56 | מאת: אורית קליין

שלום, אני מלמדת בתיכון "נווה גן" בפ"ת. בבי"ס מגמת הנדסה ביו רפואית המיועדת לתלמידים מוכשרים במקצועות פיסיקה מחשבים. אני מחפשת מרצים/סיורים , כל דבר שיכול לשפוך אור ולעניין את התלמידים בנושא. אשמח לעזרה אורית קליין 0507293888 [email protected]

לאורית שלום הרבה מידע תכלי למצוא באתרים של המכללות לטכנולוגים רפואיים יש אחת באשקלון, ואחת באפקה.. כמו כן אם תכנסי לאתר המאמרים שלי תכלי למצוא מאמר על ההבדיל בין הנדסה רפואית, להנדסה ביו רפואית וטכנולוג רפואי.. המאמר נמצא כאן www.zivtech.co.il כמו כן תמליצי לתלמידים ובכלל למורים ולמרצים להתעדכן בקבוצת הפייסבוק "טכנולוגיות רפואיות ומדעיות" שם מרבית החידושים נכתבים ממיטב האתרים הבין לאומיים.

מנהל פורום מכשור רפואי