פולסאוקסימטר. מידע לידעתכם

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

לבקשת הקהל אנשים בבית*. Pulse oximeter לפני 5 שנים היה לי עסק, הייתי מספק לחולי ריאות בבית ולקשישים ולילדים חולי אסטמה - את המכשיר המהפכני : *פולסאוקסימטר* מד רוויון חמצן בדם ומד קצב לב. בעצם מכשיר קטן וזול שבזכותו החל משנות ה 80, בטיחות החולים ( בעת הרדמה בעת ניתוח ) עלתה ל 99 אחוז. ויתרונו לאנשים בבית שיכול עבור הורינו הקשישים וספורטאים וילדנו חולי אסטמה למדוד במיידי את רמת / אחוז החמצן (שאמורה להיות 96 עד 99) - ולעזור לנו לקבל החלטה מושכלת אם לרוץ למיון לבית החולים או לשאוף חמצן מבלון שהשאלנו (בארגון יד שרה או עזר מציון ועוד). אז הנה הופעתי אצל מנחם הורביץ בערוץ 2 ובתגובה בהמשך אוסיף גם את המאמר על המכשיר המהפכני הזה. https://youtu.be/FtNYoSUkSFg

24/09/2015 | 10:24 | מאת: אלי אב.

יפה וחשוב לציין גם את אלה שפועלים "מאחורי הקלעים" את חברת פימדיקל שהיו מהראשונים שהציגו טכנולוגיה זו בישראל לשוק הביתי ולשימוש עצמי, עם החזון שלאפשר לאנשים לנהל את בריאותם ולעקוב אחר המדדים שלהם, בכוחות עצמם, בביתם, מתי שרק יחפצו בכך אלי אב.

מנהל פורום מכשור רפואי