המשך שאלה סטאז

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

10/11/2014 | 09:52 | מאת: ליאת

תודה זיו לגבי השכר התכוונתי בעבודה בפועל ולא בתקופת הסטאז ולגבי טכנאות חדר ניתוח אנא פרט את סוג המכשור והתפקיד תודה

לליאת שלום. לגבי השכר זה תלוי באיזה בית חולים תעבדי ובאיזה דרגה יקבלו אותך..יש טבלאות מסודרות לכך שמתעדכנות מעת לעת כך שאני נכון להיום כבר לא מעודכן. לגבי מכשור חדרי ניתוח: יש המון מכשירים להפעיל ולטפל בהם, המקצוע דינמי ומעניין...לדוגמא: נביגיטור-מכשיר שעוזר למנתחים לנווט להיכן לחדור במוח או בעמוד שדרה, או אולטרסאונד טיפולי ועוד ועוד... קיימת קבוצת פייסבוק לטכנולוגיות רפואיות ומדעיות ושם יש תמונות של נביגטור כזה ושל חדר ניתוח היברידי שזו מערכת מולטידיספלנית..יתכן שאם תצטרפי לשם תכלי לקבל יותר מידע ולינקים כאן בפורום עדיין לא ניתן לצרף תמונות ולינקים לצערי.. https://www.facebook.com/groups/medical.laboratorial.forum/

מנהל פורום מכשור רפואי