חיפוש עבודה

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

09/09/2014 | 11:07 | מאת: עדי

היי, אני סיימתי ללמוד מכשור רפואי במכללת אשקלון, עשיתי סטאז בבית חולים ברזילי במכון גסטרו וא.ק.ג אני לא מצליחה למצוא עבודה.. אני מתפשרת למרכז וגם שם אין אם יש משהו אשמח למייל [email protected] בנוסף יש לי שאלה, הרי אני מקבלת גם תעודה הנדסאי אלקטרוניקה.. זה תופס למשרות של הנדסאי אלקטרוניקה שלא קשור למכשור רפואי? תודה

09/09/2014 | 16:52 | מאת: זיו צח

לעדי שלום..האם את מכירה את אתר הטכנולוגים הרפואיים.. אמור להיות מידע שיוכל לעזור לשאלותיך וגם תכלי לילמוד שם מניסיונם של אחרים.. נדמה לי שכתובתו www.thechmed.co.il או סיומת org.il אם את הנדסאית-אז גם תכלי לתקן מכשירים אלקטרוניים אחרים ולא רק רפואיים..אבל: יש הבדל בין מה שלומדים הנדסאי אלקטרוניקה לבין מה שלומדים הנדסאי מכשור רפואי(מה שאת למדת)...את למדת מקצועות רבים חלקם גם רפואיים.

מנהל פורום מכשור רפואי