לימודי מכשור רפואי

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

04/08/2014 | 13:49 | מאת: אלון

שלום רב, אני מעוניין ללמוד טכנאי מכשור רפואי אך ללא תעודת הנדסאי. יש לי תואר ראשון בתקשורת ואני מעוניין ללמוד במסלול ערב, מבירורים שערכתי אין מסלול ערב בתחום הנדסאי מכשור רפואי. האם יש מקום בו ניתן ללמוד רק לתעודת טכנאי והאם העבודה בסוף היא אותה העבודה של הנדסאי? אודה לעזרתך,

שלום לך באם יש לך כבר תואר אז אכן עדיך לך לילמוד מסלול מקוצר נסה לחפש מכללת "מלטש" ומכללת ראשון להם יש קורס 10 חודשים לטכנאות בלבד ובשעות הערב.

10/08/2014 | 09:03 | מאת: אלון

תודה על תשובתך, אבל האם הטכנאי אחראי רק על תחזוקת המכשיר או שהוא מבצע טיפולים במטופלים בדומה להנדסאי? תודה

מנהל פורום מכשור רפואי