מכשיר לימפה פרס

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

11/07/2014 | 13:15 | מאת: ציון

אנ. אני נמצא באיטליה בטיפולים וניתוח הקשורים ללימפאדמה . בתום הטיפול אנו אמורים להביא איתנו לארץ מכשיר לימפה פרס כחלק הכרחי להמשך הטיפול . האם נצטרך לשלם עליו מכס והאם אנו צריכים להביא אישור כלשהו ? אבקש תשובה גם במייל . תודה !

שלום לך באם יש לך אישור מהרופא בית חולים על טיפולים שעברת וקבלה שרכשת את המכשיר לשימוש עצמי...אז להערכתי יתנו לך להכנס איתו לארץ בעל מקרה חפש באינטרנט תקנות הכנסת ציוד רפואי לישראל לשימוש עצמי ומשם תדע המדוייק את התשובה

03/03/2015 | 13:57 | מאת: עמי

אצל לבריאות שופ יש כל סוגי מכשיר הלימפה פרס, מעולים עמי

מנהל פורום מכשור רפואי