לא מוצא עבודה

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

08/07/2014 | 18:13 | מאת: אלכס

היי זיו אני סיימתי לימודים כהנדסאי מכשור רפואי וטכנולוג רפואי ולא מצליח למצוא עבודה. אני גר בחיפה, עשיתי סיבוב בכל בתי חולים וכלום. לא ברור איך בתי חולים מגייסים עובדים. באתרי אינטרנט של חיפוש עבודה כמעט ואין מודעות בנושא. אולי יש עוד משהו שאני יכול לעשות? מה היתה ממליץ לי לעשות?

לאלכס שלום. רצוי שתפתח כרטיס של מחפש עבודה באתרים שמפנים אלייך עבודות על פי קטגוריות שאתה כותב מראש..למשל :טכנאי רפואי, טכנולוג רפואי, אז למייל שלך תקבל ישירות הצעות מתאימות ממעסיקים. כמו כן יש לטכנולוגים הרפואיים אתר אינטרנט חדש שבו יש גם פורומים ולוח מודעות למחפשי עבודה-פעל גם שם עד שתצליח נדמה לי שכתובת האתר שלהם היא www.techmed.co.il אשמח באם תספר כאן בדיון אם פעלת ואם עזרנו לך.. בהצלחה

09/07/2014 | 16:28 | מאת: אלכס

כן תודה על כתובת האתר רק שזה מסתיים ב org.il אני אעדכן בשמחה אני פעם ראשונה שומע על אתרים שמפנים עבודות על פי קטגוריות לאי-מייל. אפשר דוגמא לאתר כזה?

20/07/2014 | 14:06 | מאת: עידית

יש לך נסיון בבדיקות מאמץ?

21/07/2014 | 15:06 | מאת: אלכס

אין לי נסיון בבדיקות מאמץ אבל אני לומד ממש מהר. עשיתי סטאז" בתיפקודי ריאה ועשו שם בדיקות ריאה אחרי מאמץ.

מנהל פורום מכשור רפואי