מכשיר שמיעה

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

27/09/2004 | 18:17 | מאת: רונית

האם אתם מתמצאים במכשירי שמיעה? חברות ואיכות?

לרונית שלום אפשרי לענות על שאלתך באם תגדירי בהיבט רפואי את הליקוי ולאלו תחומי תדרים המכשיר אמור להתאים קיימים כמה סוגים של מכשירי שמיעה וכמה חברות בארץ שמיבאים אותם--את אלו אוכל למסור לך טלפונית ישירות ולא בפורום שמשתדל להיות אוביקטיבי ולא לפרסם חברה זו או אחרת--ממתין לטלפון ממך-0528302017

28/09/2004 | 15:23 | מאת: לילית

שלום רונית. ישנם מס' חברות טובות למכשירי שמיעה וכל אחת טובה ולא נופלת מרעותה. ישנם כל מיני סוגים של מכשירי שמיעה, דיגיטלים ואנלוגים וזה תלוי בדרגת ליקוי השמיעה. כדי לקבל מידע על מכשירי שמיעה , אני ממליצה לפנות למכוני שמיעה ושם לדבר עם קלינאי/ת תקשורת והם יתנו לך את כל המידע שנחוץ לך. מקווה שעזרתי לילית.

01/05/2008 | 22:19 | מאת: רחל

כן. מתמצאת במכשירי שמיעה .עבדתי בחברת אופק 10 שנים.

מנהל פורום מכשור רפואי