מחולל חמצן נייד

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

29/06/2014 | 13:30 | מאת: סער מיטלמן

שלום רב, ברשותי מחולל חמצן נייד שנקנה עבור אימי לפני כחודשיים. לאחר שבוע בלבד התדרדר מצבה וכעבור שבועיים היא נפטרה מסרטן ריאות. המכשיר חדש לחלוטין ולא עבר שימוש מלבד ההדגמה, עדיין באחריות יצרן ואני מעוניין למכור אותו. ניתן לפנות אלי ב- [email protected] רק בריאות לכולם

אל סער שלום. שים לב כאן בפורום בהודעה מאתמול משהיא מחפשת לרכוש עבור אמא שלה.. אז אולי בדיוק מה שיש לך יש מתאים לה.. בבקשה צרו קשר בינכם.

מנהל פורום מכשור רפואי