בירור מסלול לימודים לשם הקמת מכון רנטגן

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

12/05/2014 | 19:21 | מאת: ג'ורג'

צחי שלום, שמי ג'ורג' ואני מעוניין להקים מכון רנטגן וציוד רפואי אשר יעבוד בשיתוף עם קופות החולים. אני עדיין לא יודע באם קיים מסלול המכשיר ומסמיך אותי להקים עסק כזה. אני לא יודע מה אני אמור ללמוד ואיפה. אשמח באם תחזור אלי.

לגורג שלום ישנם כאן בפורום אנשים שבעבר הקימו מכונים כאלו-למשל אינג זאב סרנה...אני מקווה שיענה כאן. לדעתי מומלץ שבמקביל תלמד טכנאות רנטגן...ניתן ללמוד באוניברסיטאות ובחלק מבתי החולים...(לפני שנים ידעתי על תל השומר ועל אוניברסיטת בר אילן) בהצלחה זיו צח

מנהל פורום מכשור רפואי