מחולל חמצן נייד הפועל באופן רציף חשוב מאוד

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

24/04/2014 | 21:03 | מאת: מזל נסים

אנחנו מעוניינים לקנות מחולל חמצן נייד............תודה

03/05/2014 | 10:51 | מאת: אוריאל

מזל שלום מומלץ מאוד להיוועץ עם המומחים של מחוללי החמצן הניידים של חברת פי-מדיקל בע"מ יש להם הבנה וידע עמוק לגבי כל הדגמים, יתרונות וחסרונות וישמחו לסייע בחינם

14/05/2014 | 14:41 | מאת: נינט וקנין

מזל ניסים שלום!יש לי מחולל חמצן נייד של חברת מדיקל,דגם inogen one במצב טוב ,עדיין עם האריזה שלו כולל מתאם לרכב, תיק נשיאה ,ועגלה ,שוקל 4 קילו,הבעיה היא הסוללה שצריך להחליף ,אני מאמינה שזיו צחי יכול לעזור לך ,אם יש לך שאלות אשמח לענות לך .תודה!

19/05/2014 | 22:58 | מאת: אלי

מחפש לרכוש כזה 050-8257339

21/05/2014 | 11:26 | מאת: נינט וקנין

אלי שלום! יש לי מחולל שכדי לקנות ,המחיר שלו בשוק קרוב ל-16 אלף שקר ,ואני מוכנה למכור 4000 אלף שקל ,הבעיה היחידה זה להחליף סוללה ,יש אפשרות לרכוש סוללה בחברת גלמד, או פי מדיקל ,ואם יש לך אפשרות לקנות אותה דרך החברה אמריקאית בחו'ל הסוללה תעלה לך ברבע מחיר,אם אתה שואל אותי למה אני לא משתמשת במחולל היום ,מסיבה אחת אני היום חולה מונשמת ואין לי צורך במחולל כי אני מחוברת לחמצן נוזלי. ואם יש לך שאלות אשמח לענות לך, למספר 0507757071 או 08-9921526.תודה!

מנהל פורום מכשור רפואי