השאלה חינם כל סוגי הציוד סיעודי/רפואי

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

23/04/2014 | 15:26 | מאת: כמעיין המתגבר

ניתן להשאיל ת כל הציוד הסיעודי/רפואי ללא תשלום נייד: 0502867660

תודה לך על ששיתפת את הקהל ... האם תוכל לפרט איזה ציוד רפואי יש לך להשאיל, איפה המקום שאליו ניתן להגיע ולהתרשם ולהשאיל, וכמות של כל סוג ציוד. האם יש אתר אינטרנט שאפשר להכיר אתכם וטלפון של המשרד

24/04/2014 | 09:13 | מאת: כמעיין המתגבר

שלום רב בהמשך לתגובתך אספר לך קצת עלינו: 1. עמותת כמעיין המתגבר נוסדה ב-2004 ע"י מס' מתנדבים ללא מטרת רווח לעזרה וסיוע לנצרך/נזקק. 2. מטרות העמותה בעיקר: השאלת ציוד סיעודי/שיקומי לנצרכים ללא תשלום 3. העמותה מוכרת ע"י הרשויות: משרד האוצר, רווחה, מס הכנסה (סע' 46 לפקודה), מע"מ, האגף לשעת חרום-משרד הבריאות, רשם העמותות(ניהול תקין) ועוד. 4. כמו כן, כולנו כולל אותי מתנדבים בעמותה ללא כל תשלום. 5. סניפנו נמצאים: גבעת חיים מאוחד, פרדס חנה כרכור ובישוב אליכין. הטלפון שלנו הינו: 0502867660. בברכה והמשך עשייה דניאל סמינה

מנהל פורום מכשור רפואי