למכירה המון ציוד סיעודי במצב חדש

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

03/03/2014 | 23:48 | מאת: איתן

למכירה: מיטה סיעודית חשמלית, ביתית ומוסדית, מאסיבית אם זאת בגודל מזרון 120 , לא כמו מיטת בי"ח קטנה ה- Allura Mighty ניתנת לכיוונון גובה HI-LO הנע בין 30 ל- 80 ס"מ מדובר על מיטה ברוחב 120 מזרן (מיוחדת ביבוא אישי) בת פחות משנה, היתה 4 חודשים בשימוש, באחריות וכוללת מזרן ויסקו ג'ל איכותי, במצב חדש! מחירון: 16500 ש"ח מחיר נדרש: 9500 ש"ח כורסת גט-אפ Get up כורסה שתוכננה והותאמה במיוחד לגיל השלישי. כורסה ייעודית חשמלית לסיוע בקימה וישיבה.טווח התנועה הרחב של הכורסה מאפשר מעבר משכיבה לעמידה כמעט מלאים ולהיפך .כורסה נוחה, יציבה עם הנעה. כורסה חדשה ! לא היתה בשימוש אפילו פעם אחת בת חודש באחריות לשנה שלמה, צבע כחול! מחירון : 6200 ש"ח מחיר נדרש: 4000 ש"ח כסא ממונע עם הנעה אחורית. רוחב מושב מ 45 ס"מ. עומק מושב 45-40 ס"מ. אפשרות לקיפול ע"י הוצאת המצברים. רגליות פריקות שני משטחים. דפנות פריקות טלסקופיות. טווח נסיעה 20 ק"מ כולל תאורה וצופר, משענת גב, מטען מהיר מחירון: 18000 ש"ח מחיר נדרש: 9000 ש"ח נא ליצור קשר במייל [email protected]

18/09/2015 | 05:23 | מאת: אלי

מושב מעלית למדרגות. מסוע למדרגות. כולל מסילה באורך 5 מטרים. 0546947172

מנהל פורום מכשור רפואי