סקשיין חשמלי נייד.

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

15/02/2014 | 14:04 | מאת: נינט וקנין

חולה מונשמת (טראוסטומיה)מחפשת סקשיין חשמלי נייד ,רצוי דגם vacuaide7305 .מכמה סיבות הוא שואף בעוצמה גבוה ,ב-הוא נוח במשקל ובניידות שלו. אשמח מאוד לתגובה תודה רבה!!

שלום לך נסי לברר בסניף יד שרה הקרוב לביתך או בסניף עזר מציון אולי תמצאי את הסקשיין המתאים ותוכלי לקבלו בהשאלה... נסי גם לבדוק באתר יד שתיים שם אנשים כותבים על מכשור רפואי שאותו הם רוצים למכור. בהצלחה

17/02/2014 | 18:08 | מאת: נינט וקנין

זיו צח תודה על התגובה שלך ! ביד שרה הסקשן שמצאתי אצלם חלש ביניקה ,אני אנסה לבדוק ביד שתיים .שוב תודה רבה ושנהיה רק בראים !!!

מנהל פורום מכשור רפואי