מברשת שיניים המתחברת לסקשן

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

28/01/2014 | 15:57 | מאת: שושק

אני מחפשת לרכוש מברשות שיניים המתחברות לסקשן לאדם שעבר לפני יותר משנתיים תאונת דרכים, הוא סיעודי מורכב ונושא מאז טרכאוסטום. מתקשה בבליעה, והוא במצב הכרה. הכרתי מברשות כאלו בבי"ח מאיר בכפר סבא. אשמח לקבל מידע היכן ניתן להשיגן. תודה.

שלום אם ראית כאלו מברשות בבית חולים מאיר אז הכי קל זה להתקשר לשם למחלקת הרכש לדבר עם איש\אשת הרכש שעוסק הציוד מתכלה...ותקבלי ממנו את הטלפון של הספק אפשרות נוספת זה לפנות לאחות האחראית במחלקה בה ראית את המברשות ולקבל ממנה את טלפון של איש\אשת הרכש בבית החולים בהצלחה

מנהל פורום מכשור רפואי